Power Core & Pelvis
4vk treenihaaste

Haaste käynnissä.

Seuraava haaste alkaa 8/2024

Kaipaatko ratkaisua lantionpohjan ongelmiin? Tuntuuko keskivartalon tuki olemattomalta? Onko virtsankarkailu, lantion/selän kivut tai huono ryhti vaivannut sinua liian pitkään? Tuntuuko, että perinteiset lantionpohjan supistusharjoitukset eivät tuota tulosta? 

Lantiopohjan ja keskivartalon syvän tuen vahvistaminen tarjoaa avaimen näiden haasteiden voittamiseen.

Lantionpohja on osa isompaa kokonaisuutta ja sen vuoksi lantionpohjan harjoittelun pitäisi sisältää paljon enemmän kuin vain perinteiset supistusharjoitteet.

Lantionpohja toimii yhteistyössä keskivartalon syvän tuen, pakaralihasten ja muiden lantion alueen lihasten kanssa, joten harjoittelussa on otettava huomioon kaikki nämä osa-alueet. Tarjoamme sinulle innovatiivisia harjoituksia ja asiantuntevaa ohjausta, jotka kohdistuvat juuri näihin avainalueisiin. Näin voit vahvistaa keskivartalon syvää tukea ja lantionpohjaa optimaalisesti ja saavuttaa haluamasi tulokset.

Hyödyt lantionpohjan treenihaasteesta, jos haluat

Ei enää turhautumista tai pettymyksiä perinteisiin harjoituksiin! Liity mukaan ja löydä uusi tapa vahvistaa ja tasapainottaa kehoasi kokonaisvaltaisesti.

Lantionpohjan treenihaasteen sisältö

Harjoituspäiviä on  3-4 /vk (n.10-20min). Harjoittelu etenee vaihe vaiheelta ja viikon harjoitteet avautuvat aina maanantaina. Treenit on videoitu alusta loppuun saakka eli voit laittaa videon päälle ja jumpata ohjeiden mukaisesti. Jumpissa tarvittavat välineet; vastuskuminauha ja pilatespallo tms (myös pyyherulla tai vastaava käy).Katso tarkemmin usein kysytyistä kysymyksistä.

Jokainen viikko sisältää myös infovideoita, jotka auttavat sinua ymmärtämään miksi asiat tehdään juuri näin ja voit poimia omaan yksilölliseen tilanteeseesi sopivat vinkit. Haasteen aikana sinulla on myös mahdollisuus kysyä henkilökohtaisia ohjeita äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti Marjaana Koivurannalta.

VK 1: Vaatiiko lantionpohjasi vahvistamista vai rentouttamista? Lisäksi infot  yliaktiivisesta virtsarakosta, ponnistusvirtsankarkailusta ja  laskeumista

VK 2: Kuinka aktivoit keskivartalon syvän tuen oikein

VK3: Keho on kokonaisuus; ryhdin ja lantion alueen lihasten vaikutus lantionpohjaan.

VK 4: Kuinka jatkat haasteen jälkeen. Virtsankarkailu juostessa, hyppiessä, raskaita taakkoja nostaessa. 

OSALLISTU TREENIHAASTEESEEN

Haaste alkaa yhteislähtönä n.4kk välein. Seuraava alkaa 8/2024. Aikataulu tarkentuu myöhemmin. Ilmoittaudu odotuslistalle alla olevalla lomakkeella.

Ilmoittaudu Odotuslistalle

Treenihaaste alkaa yhteislähtönä n.3-4kk välein. Ilmoittautumalla odotuslistalle saat tiedon, kun seuraavaan haasteeseen voi ilmoittautua. Odotuslistalaisena saat myös alekoodin, jolla saat haasteen edullisempaan hintaan.

*Tietosi ovat turvassa. Voit lopettaa uutiskirjeen tilaamisen sähköposteista löytyvän linkin kautta.

Usein kysytyt kysymykset

Voit osallistua. Tätä haastetta ei ole kuitenkaan suunniteltu varsinaisesti raskausaikaan kuten Vahva raskaus -verkkokurssimme, joka sisältää monipuolisemmin nimenomaan raskausaikaan soveltuvia koko kehon harjoitteita; kotiharjoitteluun lantionpohjaharjoitteet, Pilatekset sekä lihaskuntojumpat ja saliharjoitteluun ohjelmat raskauden eri kolmanneksille.

Voit osallistua. Tätä haastetta ei ole kuitenkaan suunniteltu varsinaisesti juuri synnyttäneille, kuten Palaudu Synnytyksestä Startti -valmennus. Haasteen harjoitteet soveltuvat juuri synnyttäneille, mutta haasteessa ei käydä läpi vatsalihasten erkaumaan liittyviä asioita.

Ilman muuta. Tämä haaste sopii kaikille naisille, jotka haluavat hoitaa tai ennaltaehkäistä lantionpohjan vaivoja, parantaa ryhtiä, hakea helpotusta selkä- tai lantion alueen kipuihin.

Vastuskuminauha on ainoa pakollinen jumppaväline. Lisäksi harjoitteissa käytetään paljon pilatespalloa. Tähän soveltuu myös joku muu pallo, pyyherulla, tyyny tms. Lisäksi tarvitset seinätilaa, tuolia, pyyherullaa  ja tennis- tai hierontapalloa osassa harjoitteista.

Kyllä. Sinulla on mahdollisuus kysyä henkilökohtaisesti ohjeita haasteen aikana äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti Marjaana Koivurannalta.

Haaste kestää virallisesti 4vk, mutta materiaali on käytettävissäsi yhteensä 12vk eli 8vk haasteen päättymisen jälkeen.

Maksuvälineenä käy Smartumin, Epassin ja Edenredin liikuntaedut. Etsi liikuntaedun sovelluksesta Fysioterapeutti Marjaana Koivuranta tai PowerMamaMoves, suorita maksu ja lähetä maksusta kuitti sähköpostitse info@powermamamoves.fi. Saat ohjeet verkkokurssille rekisteröitymiseen sähköpostiisi viimeistään seuraavana arkipäivänä. Mikäli maksat liikuntaedulla osan kurssin hinnasta, saat loppusumman maksusta ohjeet sähköpostiisi. Huomioithan, että liikuntaetumaksua ei voida palauttaa missään tilanteessa. Liikuntaedut ovat henkilökohtaisia etuja, ja niillä voi ostaa palveluita ainoastaan itselleen.