Oletko raskaana tai juuri synnyttänyt?

Tilaa ILMAISET jumpat suoraan sähköpostiisi!

Logo: PowerMamaMoves - värikäs.

Valitse ja tilaa ILMAINEN…

…3-osainen raskausajan jumppa

Liikunnan hyödyt ovat kiistattomia, myös raskausaikana. Raskausajan liikuntasuosituksessa suositellaan harrastettavan reipasta liikuntaa 2,5h viikossa. Lihaskuntoa ja liikehallintaa harjoittavia lajeja suositellaan vähintään 2krt/vk. Sopivia lajeja ovat esim. lihaskuntojumpat, kuntosali, pilates, ja jooga.

…ja/tai Lantionpohjan lempeä jumppa

Oletko raskaana tai juuri synnyttänyt? Haluaisitko aloittaa lantionpohjan lihasten ja syvän tuen harjoittelun, mutta kaipaat ohjausta aloitukseen? Jumppa sisältää lantionpohjan ja keskivartalon syvän tuen harjoitteiden lisäksi liikkuvuusharjoitteita.
Äitiysfysioterapeutti Marjaana Koivuranta - PowerMamaMoves.

Äitiysfysioterapeutti Marjaanan ammattitaito auttaa sinua palautumaan raskausajasta ja synnytyksestä tehokkaasti.

PowerMamaMoves haluaa kannustaa kaikkia odottavia äitejä liikkumaan

Valitse seuraavista jumpista haluamasi jättämällä tietosi. Saat sähköpostiisi tallenteiden linkit ja samalla rekisteröidyt PowerMamaMovesin uutiskirjeen tilaajaksi, josta pääset pois milloin tahansa.

Tilaa lantionpohjan jumppa sähköpostiisi

Lantionpohjan lempeä jumppa sopii sekä raskausaikaan että synnytyksen jälkeiseen palautumiseen. Jumppa sisältää lantionpohjan ja keskivartalon syvän tuen harjoitteiden lisäksi liikkuvuusharjoitteita.

Tilaa raskausajan jumpat sähköpostiisi

Jumpat on tallennettu Zoomilla ja ne ovat n.35min pituisia. Jokaisessa jumpassa on eri teema: Lihaskunto, Kehonhuolto ja Pilates. Tallenne on käytössäsi raskautesi loppuun saakka.

*Tietosi ovat turvassa ja voit lopettaa uutiskirjeen tilaamisen koska tahansa sähköposteista löytyvän ’unsubscribe’ linkin kautta.