Vahva Raskaus -verkkovalmennus

Haluatko liikkua ja harrastaa myös raskausaikana? Haluatko voida hyvin ja edistää synnytyksen jälkeistä palautumista jo nyt?

Logo: PowerMamaMoves - värikäs.

PowerMamaMovesin Vahva raskaus – verkkovalmennuksessa sinun ei tarvitse miettiä mitä harjoitteita voit tehdä raskausaikana. Valmennus on suunniteltu äitiysfysioterapeutin ammattitaidolla raskausajan tarpeet huomioiden.

Raskausajan liikuntasuosituksessa korostetaan, että kaikenlainen säännöllinen liikkuminen on hyväksi odottavalle äidille eikä siitä ole haittaa vauvalle. Reipasta liikuntaa suositellaan vähintään 2,5h/viikossa. Lihaskuntoa ja liikehallintaa harjoittavaa liikuntaa suositellaan vähintään 2krt/vk. On kuitenkin ymmärrettävää, että muuttuva keho voi aiheuttaa epävarmuutta, kuinka harjoittelu kannattaisi toteuttaa.

Miten hyödyt Vahva Raskaus -verkkovalmennuksesta?

PowerMamaMoves Vahva Raskaus

Haluatko liikkua ja harrastaa myös raskausaikana? Haluatko voida hyvin ja edistää synnytyksen jälkeistä palautumista jo nyt?

  • Voit aloittaa verkkovalmennuksen missä tahansa raskauden vaiheessa

  • Sisältää 5 Pilates -harjoitetta, 5 lihaskuntoharjoitetta sekä lantionpohjan lihasten harjoitteita

  • Harjoitteet ovat kestoltaan n. 30min

  • Lihaskuntoharjoitteissa välineinä käytetään vastuskuminauhaa, käsipainoja ja kahvakuulaa

  • Jumpat on ohjattu alusta loppuun saakka eli voit laittaa videon päällä ja tehdä harjoitteet videon mukana

  • Materiaalin käyttöoikeus ostohetkestä 9kk

  • Hinta 99e

 

OSTA VAHVA RASKAUS

Usein kysytyt kysymykset

Pilates -harjoitteissa ei tarvita välineitä, mutta lihaskuntoharjoitteissa välineinä käytetään vastuskuminauhaa, käsipainoja ja kahvakuulaa.

Selkä- ja liitoskivut eivät ole este lihaskunto- tai pilates -harjoittelulle, mutta hankalissa kiputiloissa suosittelen yksilöllisempää harjoitusohjelmaa verkkokurssin sijaan. Lievissä kiputiloissa verkkokurssikin on kuitenkin hyvä vaihtoehto; Kaikki harjoitteet eivät välttämättä sovellu liitoskipujen kanssa tehtäväksi ja kurssilla ohjataankin välttämään harjoituksia, jotka provosoivat kipuja. 

Maksuvälineenä käyvät Smartumin, Epassin ja Edenredin liikuntaedut. Etsi sovelluksesta Fysioterapeutti Marjaana Koivuranta tai PowerMamaMoves, suorita maksu ja lähetä maksusta kuitti sähköpostitse info@powermamamoves.fi. Saat ohjeet verkkokurssille rekisteröitymiseen sähköpostiisi 24h sisällä. Mikäli maksat liikuntaedulla osan kurssin hinnasta, saat loppusumman maksusta ohjeet sähköpostiisi. Huomioithan, että liikuntaetumaksua ei voida palauttaa missään tilanteessa. Liikuntaedut ovat henkilökohtaisia etuja, ja niillä voi ostaa palveluita ainoastaan itselleen.

Verkkokaupasta voi ostaa 99e arvoisen lahjakortin, joka toimitetaan sähköpostitse. Lahjakortin saaja voi tehdä ostokset verkkokaupassamme tavalliseen tapaan ja maksaa ostoksen lahjakortilla. Lahjakortin saaja voi itse päättää mihin valmennukseen käyttää lahjakortin. Osta lahjakortti helposti verkkokaupasta TÄÄLTÄ.

Logo: PowerMamaMoves - musta.